Book en avtale

Hva er "Transformative Coaching" og hva kan du forvente av denne type samhandling?

coaching endringsprosess mental trening selvutvikling transformative coaching Sep 26, 2023

"Three Principles Coaching" refererer til en tilnærming til coaching og samtaler som er basert på prinsippene bak det såkalte "Three Principles" - paradigmet.

Dette paradigmet ble utviklet av Sydney Banks og har blitt brukt i coaching og terapi for å hjelpe folk med å forstå sitt mentale og emosjonelle velvære bedre.

Her er en kort forklaring på hva "Three Principles Coaching" handler om:

1. Bevissthet: Den første prinsippet handler om bevissthet. Det hevder at vårt mentale velvære og vår opplevelse av verden rundt oss er direkte knyttet til vår bevissthet. Det innebærer å forstå at våre tanker er midlertidige og at vi har evnen til å skape våre egne opplevelser gjennom hvordan vi tolker og reagerer på tankene våre.

2. Tenkning: Det andre prinsippet dreier seg om tenkning. Ifølge denne tilnærmingen er det våre tanker som skaper våre følelser og vår opplevelse av virkeligheten. Det innebærer at når vi blir klar over og forstår våre tanker bedre, kan vi endre våre reaksjoner på dem og dermed forbedre vårt mentale velvære.

3. Bevissthet om tanke: Det tredje prinsippet er bevissthet om tanke. Dette handler om å gjenkjenne at vi alltid har tilgang til nye tanker og ideer. Når vi forstår at våre tanker ikke er fastlåst eller statiske, kan vi være mer åpne for nye perspektiver og løsninger.

Three Principles Coaching har til hensikt å hjelpe enkeltpersoner med å utforske disse prinsippene og bruke dem til å oppnå større klarhet, ro og velvære i livet sitt. Det fokuserer på å hjelpe klienter med å identifisere begrensende tankemønstre og skape et mer positivt og hensiktsmessig tankesett for å takle livets utfordringer. Denne tilnærmingen har funnet anvendelse innen personlig utvikling, lederskapsutvikling og coachingpraksis og det er etter denne tilnærmingen mye av vår coaching bruker. 

Trenger du hjelp til å komme i gang med en endringsreise selv - og usikker på hvordan? Bestill et digitalt Coachingmøte hvor vi stemmer av og setter standarden for dette. 

Bestill en digital Coachingavtale her

Hold kontakten med oss og få nyheter og innsikter rett i din e-post!

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge informasjon om deg - uansett grunn.