Book en avtale

Om oss

Sertifiseringer - Utdannelse - Word of Mouth - Samarbeidspartnere

Dette er Jan-Ove Sjøholt

 

Bakgrunn og utdannelse

Jan-Ove er utdannet Sykepleier fra Høyskolen i Førde, har lederutdannelse fra BI, er internasjonalt sertifisert som NLP Master Practitioner , Havening Practitioner og Certified Transformative Coach fra Supercoach Academy  samt en rekke sertifiseringer og lisensieringer som er knyttet til det å jobbe med å utvikle mennesker.

Før dette jobbet Jan-Ove i legemiddelindustrien i nesten 20 år med forskning, salg & markedsføring. Han har hatt flere ledende stillinger i markante selskap i inn og utland. 

Vi utviklet kunnskapen og teknikkene har lang efaring med Executive Coaching, 3 Principles , Havening og Hypnose. Disse kombinasjonene tilpasses til respektive klienter har nå blitt praktisert i lang tid med svært gode resultater både i coaching 1-1,  foredragsform og i kurssammenheng.

Eksempler på dette er at klienter har gitt uttrykk for at de har blitt bedre ledere, fått kontroll på hverdagen og mer glede i livet. Andre tilbakemeldinger har vært at de har blitt kvitt et dårlig selvbilde, fått bedre selvtillit, kvitt flyskrekk-prestasjonsangst-sceneskrekk, sluttet å snuse og mye mer.

Hvordan vi videreutvikler oss

Jan-Ove har i tillegg til sin utdannelse også blitt trent direkte av Phd Paul McKenna og Dr.Richard BandlerPsykolog Sigurd Stubsjøen og Transformativ Fremgangscoach Anders Haglund ,  Tony Burgess (Responsible trainer Havening EU/Europe), Michael Neill (Founder and owner of Supercoach Academy ) og trener kontinuerlig med de beste av de beste for å utvikle sine ferdigheter.

Lære-prosessen med utvikling og oppdatering av kunnskap pågår kontinuerlig og du kan være sikker på ved å samarbeide med InZight, så får du alltid innspill fra det siste innen forskning og utvikling innen fagfeltet.

Vi har svært god tro på våre verktøy og våre prosesser og jobber aktivt daglig for å hjelpe mennesker til et bedre liv.

Vi garanterer ingen ting, men lover seriøsitet, etterrettelighet og at vi gjør vårt beste i enhver situasjon. Prosessen vil og skal bli ivaretatt med 100% konfidensialitet.

Sertifisert Hypnosecoach

International Hypnostist Guild

Ta din utvikling til nye høyder 

Vi hjelper ledere, enkeltindivider og selgere til bli bedre lyttere, forstå kunder og på den måten utvikle behov. Ledere får innsikt i fremgangsmåter for hvordan jobbe med medarbeidere på en mer effektiv måte og få organisasjonen til å fungere bedre. Idrettsutøvere fra ulike sporter kan få umiddelbar hjelp og innsikt slik at de kan prestere bedre og nå sine personlige mål. De samme prinsippene har  hjulpet barn med lærevansker og voksne med frykter, dårlig selvbilde, dårlige vaner og unødvendig tankespinn.

Vi vil faktisk være så freidig å si at du kan øke ditt energinivå og minske sykefraværet til et minimum. En del av dette vil være gjennom kost og treningsprogram som optimerer kroppen og helse på en utmerket måte.

Den dype kunnskapen som ligger til grunn for slike livs forandrende transformasjoner kan brukes til å raskt finne sin motivasjon og en kan trives og prestere bedre både i og utenfor arbeidsplassen. Det har aldri vært mulig tidligere å hjelpe folk så raskt og effektivt og samtidig få frem sine beste ressurser.

InZight Holding AS v/ Jan-Ove Sjøholt har jobbet lenge med å forstå disse viktige spørsmålene;

  1. Hva er det som gjør at visse personer og bedrifter lykkes i å oppnå det andre bare kan drømme om?
  2. Hvordan kan vi utvikle oss og ha suksess samtidig som at vi har det bra innerst inne og det er balanse mellom tid-arbeid-følelser-helse-relasjoner og økonomi?

Hva er hemmeligheten?

Hemmeligheten er å definere hva vi egentlig vil og etter dette lære av de som er absolutt best på hva de gjør og gjennomfører. Etter dette trener vi folkene til å finne og utvikle sine ideer og jobbe med tankeprosesser på en effektiv og engasjerende måte som fører til utvikling, fremgang og et helt nytt syn på hvordan forstå den menneskelige opplevelsen av livet.

Da er spørsmålet til deg som følger; Hva ville det bety for deg og din bedrift om alle de ansatte fikk tilgang til de beste ressursene de har inne i seg?

Selv i de mest utfordrende tider så finnes det personer som trives. De skaper sine egne «konjunkturer», mens andre kan være svært negative og energitappende selv i de beste oppgangstider. Disse forskjellene blir tydelige når du velger å se etter dem og grunnen er enkel; Det største utviklingspotensialet og mulige konkurransefordeler i bedrifter er det uutnyttede mentale potensiale hos de personene som er i bedriften. Vi har den alle sammen. Endel bedrifter utvikler denne, mens andre ikke. Uansett, potensialet ligger der!

På samme måte som at det har blitt gjort enorme fremskritt innen det meste av teknikk og forskning de seneste årene, så har det blitt gjort banebrytende oppdagelser om hvordan kroppen og hjernen vår fungerer.

Dette har ført til at vi enda mer effektivt kan utvikle og trene våre ferdigheter optimalt og i tillegg overføre de til andre. På den måten kan vi gjennom å studere de som er best på dine respektive «ekspertområder», kombinere dette med det siste innen personlig utvikling og prestasjonpsykologi, hjelpe hvem som helst til raskt til å prestere mye bedre i de fleste situasjoner i livet.

Dette kvantehoppet når det gjelder forståelse av hva som menneskers atferd har hjulpet svært mange til bedre utvikling og at en tar ansvar for denne. Stressnivåene minker og det som tidligere kunne virke helt umulig er plutselig en håndterbar utfordring.

Tar du utfordringen? Vi kan i så fall hjelpe deg og din bedrift på veien.

InZight Holding AS har som motto at vi er aldri bedre en den siste evalueringen vi har fått.

Opp gjennom årene har vi fått mengder av gode tilbakemeldinger og noen mindre gode. Dette har vi tatt med oss og er i kontinuerlig utvikling hver dag. Vi bruker store ressurser i både penger og tid hvert år på egenutvikling og utvikling av prosesser for at våre kunder skal få en optimal leveranse, som ligger litt foran i tid. Det er alltid fokus på kundens nyttverdi. Vårt mål er at ved å bruke oss så skal kundene se på det som en investering og ikke en kostnad.

Vi har i en årrekke bevist at vi leverer kvalitet som kundene verdsetter og i snitt jobber vi med våre kunder i 3-4 år avhengig av prosessen.

Hør hva Åsmund Øiestad, mener om samarbeidet med oss

(Åsmund Øiestad / Associate Director Sales Operations, Coca Cola European Partners)

 

Vår internasjonale samarbeidspartner

 

Les mer om Imparta her

Tidligere og eksisterende kunder

Vår Norske samarbeidspartner Excellerate

Les mer om Excellerate her

Få tips og innsikt

 

Få nyheter og oppdateringer direkte på epost.