Book en avtale

Flyskrekk

angst flyskrekk havening mental trening Aug 27, 2023

For en tid siden jobbet jeg med en klient som i langt tid har hatt store problem hver gang denne skulle ut og reise. Jeg lovet selvsagt ingenting utenom en profesjonell holdning. Etter et møte så skulle denne personen ut på reise uken etterpå. Les selv hva klienten skrev etter denne opplevelsen;

"Hei Jan-Ove ?

Måtte bare sende deg en mail! I dag fløy jeg til xxxxx for første gang på ca. 8 år uten å ta valium eller drikke alkohol! Det var helt fantastisk å kunne lande og være i god form, ja kunne faktisk dra rett på løpetur da jeg kom frem? Alt i forkant av turen har vært veldig bra, jeg har ikke vært redd og ikke tenkt på turen i det hele tatt før jeg satt i flyet. Jeg var til og med i godt humør på flyplassen og kunne nyte en kaffe før vi dro:) i dag var det mye vind på Gardermoen og take off var rimelig turbulent, men nå taklet jeg det på en helt annen måte. Ingen tårer eller pusteproblemer?? så, jeg vil bare si tusen takk for hva enn som har skjedd, skjønner ikke så mye av det, men det spiller ingen rolle!"

 

Dette er bare en av flere tilbakemeldinger vi får på den måten vi jobber på. Vi kan selvsagt ikke hjelpe alle, men det hjelper stort om du er veldig motivert.

Trenger du hjelp til å komme i gang med en endringsreise selv - og usikker på hvordan? Bestill et digitalt Coachingmøte hvor vi stemmer av og setter standarden for dette. 

Bestill en digital Coachingavtale her

Hold kontakten med oss og få nyheter og innsikter rett i din e-post!

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge informasjon om deg - uansett grunn.