Flyskrekk 

Vi i  har hjulpet mange som har vært redde for å fly til å komme seg i luften igjen. Det er med dette som det er med mange andre fobier at det sitter i tankene dine.

Det er i utgangspunktet ganske lett å bli kvitt flyskrekk – så lenge som en vet at frykten oftest sitter i «tankene». Det er som oftest ikke selve flyreisen en er redd for, men tankene rundt den.

 Utfordringen med å få hjulpet folk her er å få frem frykten når en skal jobbe med denne. Dette har vist seg å være mindre effektivt i en kontorkonsultasjon enn om en er på flyplassen eller reelt sett ombord i flyet.

Jeg var for en tid siden ombord en SAS flight til New York og ble av pursheren gjort oppmerksom på en medpassasjer som hadde store problemer med sin frykt. Jobbet med denne personen 15 miutter før avgang og litt underveis. Når vi landet i New York så kunne passasjeren fortelle meg at det var første gang noen sinne at hun hadde sovet ombord i et fly og at hun så frem til hjemreisen uten frykt. Smilet var bredt og hun takket så mye for uvurderlig hjelp.

Klientopplevelse (Ville være anonym) 

Hei Jan-Ove 😊

Måtte bare sende deg en mail! I dag fløy jeg til XXXX for første gang på ca. 8 år uten å ta valium eller drikke alkohol! Det var helt fantastisk å kunne lande og være i god form, ja kunne faktisk dra rett på løpetur da jeg kom frem😊 Alt i forkant av turen har vært veldig bra, jeg har ikke vært redd og ikke tenkt på turen i det hele tatt før jeg satt i flyet. Jeg var til og med i godt humør på flyplassen og kunne nyte en kaffe før vi dro:) i dag var det mye vind på Gardermoen og take off var rimelig turbulent, men nå taklet jeg det på en helt annen måte. Ingen tårer eller pusteproblemer👏👏 så, jeg vil bare si tusen takk for hva enn som har skjedd, skjønner ikke så mye av det, men det spiller ingen rolle!

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Book din prosess nå

Kom i gang med prosessen i dag!  

Betal for 2 og få 3 konsultasjoner

Lurer du på noe?

Send oss en melding så følger vi opp

Vi hater SPAM og deler ikke info med noen