Hjem Tjenester Tips & innsikt Om oss Visjon & Verdier Kontakt oss Ta meg til nettkursene Logg inn

Havening

Psykosensorisk touch – en eksperimentell metode for å bli kvitt dårlige minner og vonde følelser

       
 InZight AS v/Jan-Ove Sjøholt ble 18 september 2015 den første i Norge blitt sertifisert som «Havening Practitioner».
 
Havening Techniques – er komplementær metode som bygger på Dr Ronald Rudens 14 årige forskning i sensorisk exponeringsterapi for å kunne bli kvitt traumer, fobier og stressproblematikk fort og effektivt i løpet av 1 til 3 sesjoner. InZight AS bruker dette i kombinasjon med Transformativ Coaching & Selvhypnose (Endringsproseser)

Dette er en eksperimentell metode, men har en vitenskaplig bakgrunn og forklaringsmodell. Se  gjerne videoene nedenfor for ytterligere forklaring og dokumentasjon bak metodene. 

Jan-Ove Sjøholt var den første i Norge til å utøve denne teknikken som  "Certified Practitioner" og den kan betegnes som «eksperimentell, forskningsbasert, med meget spennende resultater så langt.

 

 
 

Kort intro fra Dr. Ruden

Nysgjerrig - og vil lære mer?

Ønsker du mer innsikt i dette eller trenger å bli kvitt noe du har hatt med deg i ditt tankesett over lenger tid, ta direkte kontakt med Jan-Ove på 91345066 for en avtale.

Book en avtale Les mer om Havening

Lurer du på mer?

Hør litt om andres erfaringer - og hva dette eventuelt kan hjelpe deg med. 

Hør andres erfaringer her
Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å kontrollere over segmenter dine i møte med dominerende mennesker