Book en avtale
Book en avtale

Våre tjenester 

Placeholder Image

Hvordan mestre stress som leder

Vi hjelper ledere til å mestre og håndtere stress slik at de får mer liv til dagene. Du føler deg alene med ansvar, press og frister og ønsker en "sparringspartner, samtalepartner og en som kan utfordre deg 24/7 om det er det som skal til. Du vet at du har de rette verdiene, kapasiteten og ferdighetene, men ønsker å løfte deg til det neste nivået og skulle gjerne hatt en som kunne utfordret deg her. 

 

Se & hør mer
Placeholder Image

Salg & kommunikasjonstrening

Du har et team av selgere og ønsker å få mest mulig ut av dette, samtidig som at du vil bygge en kultur på gode verdier og motiverte mennesker. Du ønsker bistand til dette og er sikker på at alt handler om kontinuitet, trening og mennesker som blir inspirert har det som skal til for å skape felles suksess.

 

Se & hør mer
Placeholder Image

Coaching & Mentaltrening

Du er en person som føler at livet i perioder går litt trått på bakgrunn av tankespinn. Dette kan være negative tanker, fobier, små problem som har blitt store med tiden og trenger hjelp til å sortere. Du er villig til å satse stort både økonomisk og mentalt for å få dette på plass og vet at det er hardt arbeid over tid som skal til for å lykkes. 

 

Se & hør mer
Powered by Kajabi