Book en gratis samtale
Book en gratis samtale

Mental trening og Coaching handler mye om å få kontroll på ditt tankesett og hvordan du responderer på dette

Vet du forresten at 85% av det du gjør, gjør du på "autopilot"? Altså du har innlærte mønstre som gjør at du slipper å anstrenge deg for å gjøre det du vanligvis gjør. Hjernen er altså lat og litt lur. 

Så bare tenk over hva du sier til deg selv, tenker og som blir sannheter i løpet av de 70-90 000 tankeloopene du har i løpet av et døgn. DU SKAPER DIN EGEN VIRKELIGHET på denne måten

Hva om de innlærte mønstrene er uriktige - og du looper tankene igjen og igjen....? Jo du får rett.

Det er akkurat her dette med mental trening og å jobbe med sitt tankesett over tid kommer inn. Dette finnes ingen enkel løsning - det er hardt arbeid over tid som skal til og jeg kan hjelpe deg. 

 
Book en gratis Zoom samtale her for å finne mer ut av hva du trenger

Hør også på lydfilene nedenfor som kan hjelpe deg til å komme i gang med å organisere tankene dine på en helt ny måte....eller kjøp minikurset for å komme skikkelig i gang. Lykke til uansett!

Et lite minikurs for deg

Ønsker du å komme i gang med en gang med dine prosesser så er minikurset du finner her perfekt til det. Uansett hvilken endring du skal i gang med så er det viktig å jobbe på flere plan. Dette vil hjelpe deg å jobbe med ditt ubevisste.

Bestill kurset her
Placeholder Image

Veronica Bouveng

Jan-Ove was my business coach and mentor over one year as I was starting up my business. It was money well spent!!
He knows how to guide you, point you in the right direction, push you when needed and hold you accountable, all with the with the delicate hands of a true professional!
I am very grateful for having had the opportunity to learn from one of the best!
Many thanks, Veronica

Powered by Kajabi