Utvikle dine salgsferdigheter - teori og praksis i nær tilknytning - Vi skaper mestring sammen

Få flere månedlige innspill på hvordan utvikle dine salgsferdigheter og tilgang 24/7 på mange verdifulle ressurser underveis. 

Salg er et håndverk - og det må som alt annet - trenes på for å skape mestring. Mange har vært på "kurs" og fått masse innsikter og oppdagelser, men kort tid etterpå så er mye av dette borte, hvis en ikke bevisstgjør og følger opp. Hensikten med vår gruppe her er å skape et miljø for mestring. Her vil det deles og en vil komme opp med mengder av gode erfaringer, teori og relevant praksis og innsikt som du kan bruke med en gang. Du vil som medlem av dette forumet få tilgang til relevante webinar, modeller og innspill for hvordan du kan trene for å ta ut ditt potensiale innen salg. Ting blir også til underveis og ingenting er bedre enn at alle bidrar med kommentarer og tanker rundt hva og hvordan.

Dette vil være nyttig for deg som jobber med salg fordi:

  • Du lærer å knytte teori opp mot praksis
  • Du får innspill som du der og da kan ta med deg ut i din hverdag
  • Du har fokus på utvikling og løsning og vil kunne se umiddelbare resultat på ditt salgsarbeid

Vi garanterer selvsagt ingenting - men det er stor sannsynlighet for at du og din utvikling etter et år har nådd mål og etablert ferdigheter du ikke trodde var mulig...

What People Are Saying:

"Direkte, kunnskapsrik og straight to the point👍🏻. Trening med Jan-Ove byr på utfordringer og utvikling på høyt nivå. Vi ble bedre kjent med oss selv og våre kolleger, samtidig lærte vi mye om hva som påvirker kommunikasjonen mellom mennesker. Mange av oss fikk testet egne grenser og dermed eget potensial og muligheter for selv-utvikling"

Laila Nortvedt / Teamleder Vingman

Jan-Ove helped us to perform a sales training together with the sales and service team of Bosch Rexroth Mellansel. I think that Jan-Ove was very professional and well knowledgeable in the area and we all learned a lot from him. I recommend you to hire Jan-Ove If you are ever looking to train your sales or service team in the area of sales and value selling.

Andre´ Lindström / Product Owner and Sales Product Manager at Bosch Rexroth

Jan-Ove har en egen evne til å utvikle løsninger som er tilpasset våre behov. Han har tatt initiativ til å utvikle leveransene samtidig som han har spilt oss gode i innholdutvikling av treningsprogrammer. Vi har vært og er veldig fornøyd med hvordan han har jobbet med meg og mine kolleger i Coca Cola European Partners Norge & Sverige Kjennetegn; Fleksibilitet, service og support med kvalitet og engasjement i leveransene.

Gunnar Solberg / Associate Director Field Sales at Coca-Cola Europacific Partners

Gratis

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn