Book en avtale

Min utvikling -og endringsprosess # 3

endring helse mental trening Jul 28, 2022

"Det finnes ikke uinteressante ting, bare uinteresserte mennesker"

Lord Chesterton

 En gave til livet ditt!

Den beste gaven du kan gi deg selv å helt enkelt slutte å forgifte kroppen din og starte med å hjelpe den å rense ut alle de avfallsstoffene som er lagret frem til nå. Hva er så det første steget DU umiddelbart kan ta for å få bedre helse? Svaret på det spørsmålet krever at du svarer på noen spørsmål til:

Hvor lenge kan du klare deg uten mat?

Hvor lenge kan du klare deg uten vann?

Hvor lenge kan du klare deg uten luft?

Lær deg å puste på riktig måte!

Vi har best oksygenopptak nederst i lungene. Når det området ikke fylles med luft på en tilfredsstillende måte får vi en dårlig oksygenering. Riktig pust krever at diafragma (mellomgulvet) altså det lageret av muskler som skiller brystet fra mage-trakten, brukes. Når du puster på riktig måte, trekkes diafragma sammen, den flater ut og presser magen utover, som igjen tillater lungene å fylles med luft. For å få maksimal nytte av de ca 10.000 literne med luft du puster inn løpet av en dag, lær deg å puste fra bunnen og opp.

 Pust med magen.

Kroppene våre slutte å fungere uten ATP (Adenosintriphosfat) - og uten oksygen finnes det ingen ATP. Det er derfor så viktig at vi oksygenerer oss selv gjennom godt næringsinntak, vann, mosjon og fremfor alt et riktig pustemønster.

Å puste renser dessuten lymfesystemet. Det er mer lymfe enn blod i kroppen din. Lymfesystemet er kroppens avløpssystem. Det finnes ingen pumpe for lymfen, den må beveges med muskulær bevegelse.

Energipusting

Ved å puste riktig kan du gjøre mer for din helse enn noen annen ting

 

Trenger du hjelp til å komme i gang med en endringsreise selv - og usikker på hvordan? Bestill et digitalt coachingmøte hvor vi stemmer av og setter standarden for dette. 

Bestill en digital Coachingavtale her

Hold kontakten med oss og få nyheter og tips!

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge informasjon om deg - uansett grunn.