Book en avtale

Din utvikling -og endringsprosess # 2

endring helse innsikt mental trening Jun 25, 2022

"Du får alltid mer av det du fokuserer på"

Law of attraction.

Best mulig helse

Er det mulig å være suksessfull uten god helse? Vil tro at svaret på dette er selvsagt. Likevel lever de fleste som om det motsatt skulle være sant. Faktum er at de fleste ikke har en plan for å forbedre sin helse.

Du har en gave, en kraft som du er født med. Denne kan du bruke for å skape en livskvalitet som de fleste bare drømmer om. Den kraften er den din kropp og sinn har når de arbeider sammen.

Det er samme kraft som holder hjerte ditt i gang og pumper over 100 000 ganger pr. dag uten at du trenger å tenke på det. Det pumper over 6000 liter blod om dagen gjennom et system av blodårer, som om du la det ut i en linje ville dekket hele Norge i lengden.

Du har et par øyne som når som helst kan skille mellom 10 millioner ulike farger. Din kropp har muskler som om de kunne dra i samme retning på en gang vil kunne løfte flere tonn. Alt dette holdes i gang av en kropp som består av 60-70% vann. Den styres av en 1,5 kilos klump som vi kaller hjernen, en sentral som klarer alt dette i over 100 år uten reparasjoner og vedlikehold.

Den har en lagringskapasitet som ved dagens teknikk skulle kreve et areal som Oslo Spektrum, Akerselven for å kjøles ned og likevel bruker den ikke mer strøm enn en 10 Watts lampe.

«Ta godt vare på kroppen din. Den er din bolig»

Med denne kraften i deg har du forutsetningene for å nå alle dine drømmer og mål. Dette krever på sin side at din hjerne og kropp behandles godt. Hvis ikke blir dine mål vanskelige å nå. De blir aldri en realitet.

Den som ikke tar seg tid til å ta seg av sin helse, må før eller siden ta seg tid til sykdom og smerte.

Helse

Helse er så mye annet enn fravær av sykdom! Det er den metabolske tilstand av maksimal energi der kroppen og sinnet ditt fungerer på topp i forhold til den kapasiteten du har. I følge Verdens Helseorganisasjon er det «en tilstand av å føle seg fullstendig fysisk, mentalt og sosialt vel og ikke bare fravær av sykdom. Med energi blir alt i livet mulig. Lavt energinivå derimot er det første steget mot sykdom. For å få det resultat vi vil ha, altså å være friske og fulle av energi, trenger vi å sørge for at alt vi gjør hjelper oss i å bygge opp vårt energinivå.

Livets byggestener

Energi er altså hva livet i bunn og grunn bygger på. Hvordan skapes den?

Både i vekst og dyreriket er den grunnleggende byggestenen cellen. Av den grunn kan det sies at det energinivå du opplever er en direkte speiling av livskvaliteten hos cellene dine. Din livskvalitet er med andre ord basert på kvaliteten i og hos cellene dine.

Din helsetilstand er avhengig av helsen til cellene dine. Kroppen din består av billioner av celler. Cytologi, eller læren om cellene, avslører at det er den uendelige mengden av disse små kraftverkene som er det som holder oss i gang og i live. Cellene er miniatyrfabrikker som tar vare på næringen vi trenger og kvitter seg med avfallsproduktene.

Kroppens reaksjon på giftstoffer

Hva er grunnen til at giftstoffer hoper seg opp i blodomløpet?

  1. Du tar inn mer enn du klarer å kvitte deg med
  2. Inntak av stoffer som kroppen ikke kan bruke

Alt vi putter inn i kroppen må taes opp eller elimineres! Det vil si alt må brukes eller bli kastet ut.

 

Trenger du hjelp til å komme i gang med en endringsreise selv - og usikker på hvordan? Bestill et digitalt coachingmøte hvor vi stemmer av og setter standarden for dette. 

Bestill en digital Coachingavtale her

Hold kontakten med oss og få nyheter og tips!

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge informasjon om deg - uansett grunn.