Book en avtale

Bygg relasjoner basert på tillit

relasjoner sti-norway tillit troverdighet trusted advisor ulf rasmussen May 15, 2022

I verdens største studie av hva som skaper personlig tillit og troverdighetutført av forskerne Green, Styer og Bowers i Trusted Advisor Associates LCC mellom 2008-2015 som testet 72880 mennesker innen området så kom de frem til helt andre konklusjoner enn det konvensjonell visdom forteller oss. Forskningen viste først og fremst at økt faglig spisskompetanse IKKE er nøkkelen til å bygge økt tillit og troverdighet i business og profesjonelle situasjoner!

Innlegget er basert på whitepaperen «Think More Expertise Will Make You More Trusted? Think Again.» fra trustedadvisor.com

 

Nøkkelen til økt tillit og troverdighet 

Er du åpen med dine svakheter og forbedringsområder eller fokuserer du mest på å fremstå som sterk og faglig tung? Veldig mange ledere tror det er smartest og best å prøve å fremstå sterk og virke dyktig fremfor å vise «hele seg», og det kan jo både være lønnsomt og virke fornuftig i mange sammenhenger.

Forskningen til Green, Styer og Bowers viser imidlertid at det å fremstå sterk og polert ikke virker når det gjelder å bygge tillit og troverdighet hos andre mennesker. Undersøkelsen viser nemlig helt klart at det å være åpen og tørre å vise egne svakheter i mye større grad hever den generelle tilliten og påliteligheten du møter hos andre, og selv mindre forbedringer her kan ha en stor innvirkning på hvordan andre opplever deg.

Les mer om hva min kollega Ulf Rasmussen i STI-Norway skriver om dette her

Trenger du hjelp til å komme i gang med en endringsreise selv - og usikker på hvordan? Bestill et digitalt Coachingmøte hvor vi stemmer av og setter standarden for dette. 

Bestill en digital Coachingavtale her

Hold kontakten med oss og få nyheter og innsikter rett i din e-post!

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge informasjon om deg - uansett grunn.