Hjem Tjenester Tips & Råd Om oss Visjon & Verdier Kontakt oss Book en avtale Logg inn

Kompetanseheving på hjemmekontoret - GRATIS Webinar

Opplæring og kompetanseheving kan gjennomføres like effektivt på hjemmekontor. STI-Norway inviterer til webinar for å fortelle hvordan du kan komme styrket ut av det.

MELD DEG PÅ HER

 

Sted: Webinar (Zoom)

Dato/tid: 9. februar, 08:30 - 09:30
 

Det har vært en krevende pandemi. Og mange har måttet stenge eller prøve nye, kreative måter for å holde åpent. Flere bransjer har blitt ekstra hardt rammet.

Gjennom denne tiden har STI-Norway hjulpet flere kunder med å likevel skape gode resultater. Stikkordet er kompetanseheving.

I dette webinaret deler STI-Norway innsikt i hvordan kundene har drevet kompetanseheving med hjelp av digital og blandet læring.

Du kommer til å få innsikt i noen interessante eksempler der STI-Norway har kombinert tradisjonell jobbing på arbeidsplassen med nye, digitale verktøy.   

I tidligere webinarer har fra STI har en fått høre hvordan Restaurantguppen Olivia jobbet med e-læringsverktøy under pandemien. Nettopp slik innsikt får du på STIs webinarer.

Close

50% Complete

Få nyheter, tips og innsikter

Vi følger med og deler tanker og ideer for hvordan utvikles som leder. Dette vil hjelpe deg til å få mer liv til dagene!